Селекционерът на катарския национален отбор Феликс Санчес не би променил нищо, ако се върне във времето преди началото на Световното първенство по футбол.

Домакинът на турнира стана първият отпаднал в групите след загуби от Еквадор и Сенегал, а утре срещу фаворита в група "А" Нидерландия ще играе единствено за престиж.

"Ако се върна назад във времето? Лесно е да се говори за нещата, след като всичко е приключило, но не бих променил нищо", каза Санчес на пресконференцията преди мача.

"Мисля, че сме се подготвили по най-добрия възможен начин, но всичко трябва да се разглежда в перспектива, ние работим с тази група от дълго време. Понякога нещата не вървят така, както искате", каза още Санчес.

Испанският треньор не пожела да коментира бъдещето си. Договорът му с Катар изтича тази година.

"Последният цикъл завърши със спечелването на Купата на Азия, след това новият започна с Копа Америка и "Голд къп" и завършва със Световното първенство. Ние обръщаме една страница и започваме нова. Катар е отдаден на футбола на всички нива и ще продължи да се подготвя за нов турнир и да играе на най-високо ниво", добави той.

Санчес смята, че световните финали са показали, че Катар все още изостава от останалите отбори.

"Играхме срещу шампиона на Африка (Сенегал), а Еквадор е силен отбор и имаме труден мач срещу Нидерландия утре. Ако продължим да работим ежедневно, мисля, че можем да намалим разликата с другите отбори и да постигнем нещо", каза още Санчес.

Фен на Уелс почина в Катар

Фен на Уелс почина в Катар

От естествена смърт