Звездата на Бразилия - Неймар разкри, че се шегува със съотборника си в Пари Сен Жермен Лионел Меси, че ще победи неговата Аржентина на финала на предстоящото Световно първенство в Катар.

Нападателят също така се изказа много ласкаво за друг свой съотборник - Килиан Мбапе, въпреки разногласията помежду им напоследък.

"Световното първенство е най-голямата ми мечта. Такава е, откакто разбрах какво е футбол. Сега получавам нова възможност да я изпълня, така се надявам да успея. Дали си говорим с Меси и Мбапе за Световното? Разбира се, всички имат големи надежди за Мондиала и са развълнувани, а не разтревожени. Всеки иска да бъде на Мондиала. Не го обсъждаме много, но понякога се шегуваме с това, че ще се изправим един срещу друг на финала. На Меси му казвам, че ще стана шампион и че ще го бия на финала, след което се смеем. Да играя с него и Килиан е голямо удоволствие.

Те са двама великани, като Меси отдавна е считан за най-добрия в света. Килиан е млад играч, който израства и показва своя потенциал. Той все още има много за израстване. Винаги е приятно да играеш сред величия. Предпочитам го, защото така шансовете за победа са по-големи", заяви Неймар в интервю за "Телеграф".

Меси тренира със златни бутонки в Катар, които са произведени специално за него

Меси тренира със златни бутонки в Катар, които са произведени специално за него

Открита тренировка на стадион Ал Нахаян в ОАЕ в понеделник беше посетена от около 10 000 души