Германският нападател Томас Мюлер заяви, че Бундестимът трябва да прояви смирение преди решителния мач от групата на Световното първенство с Коста Рика и добави, че не се притеснява от спекулациите, че може да остане на пейката за сметка на намиращия се във форма Никлас Фюлкруг.

"Когато светът гледа Германия срещу Коста Рика, всички мислят, че ние сме фаворитите. Ясно е, че трябва да спечелим. Но, разбира се, трябва да уважаваме съперника. Самите ние сме смирени. Ако погледнете таблицата, имаме една точка, минус един гол разлика. Така че няма много причини да летим в облаците. Хубаво е, че все още имаме шанс изобщо да стигнем до осминафиналите и след това да можем да покажем на футболния свят кои сме всъщност.

Равенството в предишния мач срещу Испания дойде благодарение на изравнителен гол от резервата Фюлкруг. Мюлер не беше ефективен в атака, докато Фюлкруг се възползва от шанса си и вкара в едва втория си мач аз Германия, което накара няколко бивши германски национали да призоват Флик да включи Фюлкруг като титуляр.

"Моята роля винаги е била една и съща, опитвам се да вървя напред", каза Мюлер, отхвърляйки въпроса дали неговият съотборник е застрашил мястото му в отбора.

ФИФА започва разследване срещу Германия

ФИФА започва разследване срещу Германия

Ето каква е причината