Лионел Меси не е в преговори за преминаване в отбора на Мейджър Лийг Сокър Интер (Маями) в края на сезона, заяви мениджърът Марсело Мендес. По време на Световното първенство в Катар се появиха информации, че аржентинската суперзвезда е близо до споразумение, което ще го накара да се премести в САЩ, след като договорът му с ПСЖ изтече през лятото.

Подобен ход би дал огромен тласък на спорта в Северна Америка преди Световното първенство през 2026 г., което ще се проведе в САЩ, Канада и Мексико, като Меси вече изрази желание да играе в МЛС.

Неговият представител Марсело Мендес обаче нарече публикациите "фалшиви новини" и даде да се разбере, че дискусии не се провеждат.

"Това е невярно, това е фалшива новина. Няма преговори Лионел да се присъедини към Интер (Маями) през следващия сезон", каза Мендес пред "CNN".

В момента Меси е съсредоточен върху това да изведе Аржентина до титлата на Световното първенство, като е вкарал и в двата мача на своя отбор досега.

Аржентина се среща с Полша в сряда, където победата ще осигури място във фазата на елиминациите. Равенството също би било достатъчно, ако Саудитска Арабия и Мексико завършат наравно в другия мач от група С.

Боксьор към Меси: Моли се на Господ да не ме срещнеш!

Боксьор към Меси: Моли се на Господ да не ме срещнеш!

Ядоса се