Вратарят на аржентинския национален отбор Емилиано Мартинес говори пред медиите в преди големия финал на Мондиал 2022 срещу Франция.

"Също като в Бразилия, където хората смятаха домакините за фаворити за титлата, сега това е Франция. Хората може и да им дават предимство, но ние разполагаме с най-добрия футболист за всички времена.

Меси е много щастлив и това дава отражение на играта му на терена. Той играе за пети път на Световно първенство, но до момента не е ставал шампион. Лео се доближи най-много до това преди осем години в Бразилия, но бе спрян на финала от Германия.

В първия мач паднахме от Саудитска Арабия, но никой не загуби вяра. Отнесохме тежък шамар, но подобрявахме играта ни мач след мач. Знаехме, че срещу Мексико и Полша ни чакат два финала и ги изиграхме точно като такива. От самото начало правим всичко по силите ни, за да браним националната фланелка.

Трудно ми е да не мисля колко трънлив път изминах към утрешния финал. Напуснах родината ми много млад, а сега цялата страна ме подкрепя страстно. Това е нещо наистина специално", каза Мартинес.

Златко Далич: Това е бронз със златист блясък

Златко Далич: Това е бронз със златист блясък

Много труден мач, но спечелихме медали за целия хърватски народ, коментира специалистът