Селекционерът на Франция - Дидие Дешан посочи силните страни на отбора на Англия и изтъкна, че "трите лъва" нямат видни слабости. Двата тима се срещат утре вечер в битка за място на полуфиналите на Световното първенство в Катар.

"Играчите са спокойни и така е от самото начало на турнира. Максимално фокусирани сме във всеки мач и сега сме на 1/4-финал. Няма смисъл да се стресираме и да се подлагам на напрежение. Целта е да стигнем до полуфиналите.

Темпото често е един от ключовите фактори за един мач. Когато скоростта е висока, опонентът има по-малко време да се организира. Можете да спрете много неща, но е много трудно да спрете някой, който е много бърз, особено при преходите. Отборът на Англия е много силен в това отношение и отбелязва много голове след бързи контраатаки. Те също имат много технически възможности и са опасни при статични обстоятелства. Не е случайно, че се изправят срещу нас на 1/4-финалите.

Англия ще се подготви за Килиан, но той винаги е в позиция да направи разлика. Имаме и други играчи, на които да разчитаме, но Килиан си е Килиан и винаги може да направи разликата".

Медиите на Острова разкриха скандал в английския национален отбор

Медиите на Острова разкриха скандал в английския национален отбор

Бен Уайт си тръгнал заради неразбирателство с помощник треньора