Селекционерът на полския национален отбор Чеслав Михниевич беше разочарован след загубата с 1:3 от световния шампион Франция и отпадането на тима от Мондиал 2022 в Катар.

"Утре се прибираме у дома, тъжни сме и разочаровани. Надявахме се да останем по-дълго. Можехме да спечелим, ако бяхме вкарали първи гол.

Малко сме огорчени, но можем да кажем с гордост, че постигнахме целта си да играем на осминафиналите, което Полша не успяваше от 36 години. Трябваше да се изправим срещу действащите световни шампиони, те бяха по-добри. Създадоха страхотни положения и успяха да отбележат", добави Чеслав Михниевич.

"Всичко се промени точно преди полувремето с гола, отбелязан от французите. Това даде повече спокойствие на съперника, а при нас имаше повече напрежение и стрес. Не знам кой е играч на мача, но мисля, че е очевидно - Килиан Мбапе вкара два гола и прави много добър турнир. Като треньор мога да кажа, че няма магическа рецепта да спрем Мбапе, той е фантастичен играч и днес ни отбеляза попадение", заяви полският треньор.

Левандовски: Просто нямахме достатъчно качество

Левандовски: Просто нямахме достатъчно качество

"Имаше момент, в който се дръпнахме твърде много напред"