Ясни са големите победители в тазгодишната кампания на SNICKERS "Ти си объркан, когато си гладен". Даниела Димитрова, Самуил Георгиев и Мирослав Димитров ще имат уникалния шанс в края на годината да се срещнат лично с бразилската легенда Роналдо в Рио де Жанейро, сбъдвайки мечтата на милиони футболни фенове по цял свят.

Великият голмайстор ще сподели тайните на своите успехи с тримата победители, впечатлили го със своя талант и футболни умения. Кандидатите трябваше да запишат видео, показващо техните футболни заложби и да регистрират кодовете за участие на сайта www.snickers.bg. В рамките на промоционалната игра се включиха повече от 40, демонстриращи дриблиране с топка, финтове, удари с глава и редица други лични спортни постижения. Освен голямата награда, по време на кампанията бяха раздадени и 1000 футболни топки Nike.

"За SNICKERS е особена чест и привилегия, че звезда от подобен ранг подкрепя нашата кампания и ще зарадва феновете на футбола у нас. Отново показахме, че обичаме предизвикателствата и можем да предложим на хората както уникални продукти, така и незабравими изживявания", заяви Мартин Димитров, бранд мениджър на Mars Incorporated.

Бразилската легенда държи уникални рекорди, сред които - отбелязани 62 гола в 98 срещи, печели два пъти Златната топка на Франс футбол през 1997 г. и 2002 г. и Златната обувка през 1997 г. Освен това е един от двамата футболисти печелили три пъти наградата "Футболист на годината на ФИФА".