Един от лидерите на френския национален отбор Пол Погба коментира предстоящия финал с Хърватия на Мондиал 2018.

Ето какво заяви Погба:

"Наясно сме със ситуацията и не искаме по никакъв начин да повтаряме грешките, които направихме преди две години. Искаме да играем и да дадем всичко от себе си, за да спечелим купата.

Снимка 365769

Източник: GettyImages

На европейското първенство смятахме, че всичко ни е в кърпа вързано и тогава нагласата ни беше различна от сегашната. Няма да ви лъжа, че когато победихме Германия преди две години, смятахме, че сме победители, защото за нас това бе финалът. Но сега знаем какво е да паднеш на финал и не искаме това да се повтаря по никакъв начин. Срещу Португалия мислехме още преди мача, че сме спечелили. Това сега няма да се повтори.

Снимка 243698

Хърватите имаха много труден мач, защото бяха назад в резултата, но те са много устойчиви психически. Предстоят ни 90 минути, в които двата тима ще решат титлата. Ние не смятаме, че сме фаворити. От началото на турнира играем по един и същ начин и знаем, че нашата сила е в единността. Преследваме целта си и ще направим всичко, за да я постигнем. Знаем обаче, че Хърватия е в отлична серия и също иска да спечели. И те искат да имат звезда на екипите си, но и аз също искам.

Хърватия не е само Модрич, Манджукич, Ракитич или Перишич. Защитниците им са невероятни, така че няма да се съсредоточаваме върху това да пазим само Модрич. Нашият план е да спечелим мача", каза Погба.

Хърватия победи Англия с 2:1 след продължения и е на финал на Мондиал 2018!

Хърватия е на финал! Шах и мат за Англия в нова драма с продължения!

Исторически шанс за "златното" поколение на хърватите!