Наставникът на Миньор (Перник) Христо Янев даде мнението си след равенството (2:2) с Хебър (Пазарджик). Бившата звезда на ЦСКА заяви, че съдиите режат "чуковете".

"Трудно е, винаги е трудно, когато трябва да догонваш срещу добре организиран отбор. При 1:0 получаваме за пореден път несправедливо решение в ущърб на нашия отбор, но момчетата показаха характер, за което само им благодаря. За съжаление не трябва да има такава дузпа, трябваше да има и червен картон за Манолев, трябваше да има дузпа и в Добрич, съдиите ни ощетиха в 7-8 мача, това е нивото, взеха ни важни точки. Не мисля, че е тенденциозно, това е нивото просто.

С много работа постигаме резултатите си, бяхме предпоследни, когато дойдохме в клуба. Не приемаме мястото си като даденост, всеки ден говорим да се изкачим по-нагоре в класирането. Като видиш момчетата как работят и се влагат, получаваш още повече мотивация за работа. Нямаме възможностите на Хебър, Пирин, Локомотив (Сф), Пирин, Септември (Сф) и дубъла на Лудогорец, всичко е до ресурси. В този момент това, което сме направили, е страхотно. Целта беше Миньор да остане в "Б" група", заяви Янев.

Миньор (Перник) и Хебър не се победиха в голово шоу

Миньор (Перник) и Хебър не се победиха в голово шоу

Срещата завърши 2:2