Старши-треньорът на Милан- Стефано Пиоли беше повече от щастлив след впечатляващата победа над Ювентус с 4:2. "Росонерите" направиха обрат от 0:2 и зарадваха привържениците си, като продължиха със силните си изяви след подновяването на сезона.

Милан повали Ювентус със страхотен обрат в шеметно второ полувреме

Милан повали Ювентус със страхотен обрат в шеметно второ полувреме

"Росонерите" се наложиха с 4:2 над "бианконерите"

"Всички комплименти са за играчите, които показват невероятен дух и воля. Дори в трудните моменти те остават единни и не спират да вярват. Днес усилията им бяха възнаградени с великолепна победа. Всеки ден работим на Миланело. Знаехме, че класирането не отразява реалните ни възможности, затова просто се изолирахме и се фокусирахме върху това да демонстрираме на какво сме способни. Вече съм сигурен, че мога да разчитам на всеки, който се появи на терена.

Това е един много странен сезон. Радваме се на успеха, но вече трябва да мислим за следващия мач. Можем да играем и по-добре. Наясно сме, че и малката загуба на концентрация води до лоши последствия. Неведнъж през сезона си патихме от това. Получихме голове от ситуации, в които трябваше да се защитаваме по-добре. Преди това мачът беше равностоен. В момента разликата в Милан е в манталитета и трябва да продължим да работим в тази насока", подчерта наставникът на "червено-черните".

Ибрахимович: Аз съм президент, треньор и играч, но за съжаление получавам пари само за последното

Ибрахимович: Аз съм президент, треньор и играч, но за съжаление получавам пари само за последното

"Ако бях в Милан от старта на сезона, вече щяхме да сме спечелили титлата"