Халфът на Милан Франк Кесие обяви, че иска да остане в отбора поне до края на договора си. Африканецът се надява отборът да продължи с добрите игри, които показва напоследък.

"По време на паузата продължихме да работим усърдно. Правехме това, което ни казваше треньорът. Следваме физическата работа, която той ни даваше, и можем да видим резултатите. Спечелихме срещу големи отбори, защото Милан също е голям отбор. Трябва да се опитаме да останем фокусирани и да продължим този позитивен момент до края. Всичко е възможно. Трябва винаги да даваме най-доброто от себе си, да трупаме точки от всички наши мачове и да не мислим за Рома. Всички са отдадени, както тези, които играят, така и резервите, които влизат като смени с голяма решимост. Разбирам се много добре с целия отбор. Смея се и се шегувам с всички. Много съм щастлив за Чалханоглу, той се връща към нивото си от Германия. Златан Ибрахимович е голям шампион и донесе много опит в тима. Когато си близо до него, той може да ти помогне", каза Кесие.

"Журналистите казаха, че може да си тръгна, но нито аз, нито клубът искаше това. Ще остана до края на договора ми, щастлив съм тук. Когато пристигне даден отбор, трябва да разбереш какви може да са взаимоотношенията между двама ви. В началото ми беше малко по-трудно със Стефано Пиоли, но сега отношенията ни един към друг са позитивни. Той ми обясни какво трябва да правя на терена, в части защото Дженаро Гатузо имаше други изисквания към мен. Трябваше ми време, за да разбера какво иска треньорът от мен. Вчера вкарах най-добрия гол в досегашната ми кариера. Сега трябва да играя още по-добре. Много израснах и прекарах много време тук. Нормално е да стана сериозен играч и трябва да давам пример. Искаме да върнем Милан в Шампионската лига, на най-високото ниво. Там заслужава да бъде Милан. Целият отбор го иска. Сега трябва да продължим така и да пренесем този позитивен период в следващия сезон", коментира Кесие пред "Скай Спорт Италия".

Милан направи резонен обрат срещу Парма

Милан направи резонен обрат срещу Парма

Второто полувреме сложи нещата по местата им