Доскорошният футболист - Даниел Златков, тръгна с победа в дебюта си в смесените бойни изкуства (ММА). Това стана факт, след като бившият защитник надделя над актьора Атанас Михайлов с технически нокаут в среща от гала вечерта "Spartacus Fighting Championship 6" в "Арена Армеец".

Снимка 333949

Източник: LAP.bg

Както е известно, първоначално водещият на "Мело ТВ мания" - Наско, се отказа от сблъсък с БГ Роналдо поради вирусно заболяване, след което заменилият го друг актьор - Ивайло Захариев, се контузи и също отпадна.

В крайна сметка Михайлов реши в последния момент да влезе в клетката, макар и болен, което доведе до доста мъжка битка с размяна на много удари от страна и на двамата състезатели.

Снимка 333948

Източник: LAP.bg

След втория рунд съдията прецени, че Михайлов не е в състояние да продължи и присъди победа за Златков, а след срещата и двамата участници в боя едва говореха.

Златков на два пъти свали на земята Михайлов в първия рунд, но така и не успя да приключи срещата. Във втория обаче Наско атакува мощно и свали на земята БГ Роналдо, нанасяйки му множество удари в главата. Все пак Златков успя да се отскубне от хватката, след което контраатакува и също свали съперника си на земята.

Снимка 333951

Източник: LAP.bg

Двамата дочакаха гонга за край на втората част, но реферите прецениха, че Наско не е в състояние да продължи битката и присъдиха победа за футболиста.

"Свикнал съм от години да ме хейтят и това само ме прави по силен. Сам се убедих колко е тежко в ММА и ще продължа в този спорт. Наско бе подготвен много добре. Екипът му се е справил отлично. Мога само да го поздравя", заяви Даниел Златков след успеха.

Снимка 333952

Източник: LAP.bg