Най-добрият български боксьор в полутежка категория Тервел Пулев говори пред в предаването "Здравей, България" на Нова Телевизия. Той разказа за подготовката си за предстоящия бой с американеца Дешон Уебстър в зала "Колодрума" в Пловдив.

Кубрат Пулев: Идеално, аз съм готов за такъв мач, не е за вярване

Кубрат Пулев: Идеално, аз съм готов за такъв мач, не е за вярване

Българският нокаутьор е приятно изненадан от развитието на събитията

"Всичко е нормално, подготовката е в реда. Чувствам се нормално, добре. Вече сме в Пловдив. Проведохме няколко инициативи, включително направихме тренировка за деца. Не ни вълнува самия спорт, животът не свършва с бокса. На българите ни липсва да сме заедно.

Днес съм в пловдивската телевизия, после едно училище, съвместявам ги със спортния график. Тренировките са традиционни, често ме канят на такива срещи в училища с ученици.

Нормално е да има закани и реплики, всеки идва, за да победи. Бих му казал: "Добре дошъл в България!". Очаквам да съм победител.

Битката със самия себе си. Всеки вътрешно се бори с една или друга позиция, едно или друго "аз".

Антъни Джошуа се завърна на световния боксов трон, край на приказката за Анди Руис
Обновена

Антъни Джошуа се завърна на световния боксов трон, край на приказката за Анди Руис

Британецът спечели с единодушно съдийско решение

Събудих се доста рано днес. Сега хапвах, но ще намалея хапването, защото наближава кантара. Разбира се, че срещам подкрепа. Не само брат ми, всички около мен. Мотивират ме.

Коментирам с хората от екипа всички детайли, премисляме нещата  по няколко пъти. Понякога се налага да взема решение в стотни от секундата. Не съм суеверен", сподели Тервел Пулев.