Днес, точно от 20 часа, ще започне третата Годишна церемония "Златен пояс" 2020, която ще отличи най-добрите в бойните спортове за годината. В унисон с мерките за превенция, церемонията ще се проведе в тв формат от студиото на Bulgaria ON AIR, с преки включвания от цялата страна. Престижните награди се организират от Националната асоциация на бойните спортове в България с председател шихан Иво Каменов и за призове в нея ще се състезават над 40 000 спортисти, които членуват в 12-те федерации на Асоциацията.

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев ще бъде специален гост на церемонията и ще връчи големите призове - статуетките "Златен пояс" 2020. Той ще награди петимата победители в категориите "Най-добър спортист - мъже", "Най-добър спортист - жени", "Най-добър треньор", "Ярка победа" и "Вярност на традициите".

Всяка една от 12-те федерации-членки на НАБС ще има възможност да раздаде и индивидуални награди на своите бойци. По време на телевизионната церемония специална награда на най-отличилия се професионален състезател през годината ще даде и най-голямата медия за бойни спортове у нас Boec.bg.

Министър Красен Кралев ще връчи петте големи приза за бойни спортове "Златен пояс" 2020

Министър Красен Кралев ще връчи петте големи приза за бойни спортове "Златен пояс" 2020

Министърът на младежта и спорта ще участва в специалната тв церемония, която ще се излъчи на 5 декември, от 20:00 часа, по Bulgaria ON AIR

Цялата церемония ще се излъчва ексклузивно за българския тв ефир от националната телевизия Bulgaria ON AIR. Водещ на специалното събитие ще бъде едно от най-изявените лица на телевизията журналистът Златимир Йочев.

Освен на живо по Bulgaria ON AIR, третата годишна церемония "Златен пояс" 2020 ще се излъчва в реално време и на boec.bg, boec.com, както и във фейсбук страницата на асоциацията.

Годишните награди за бойни спортове „Златен пояс“ 2020 ще се връчат на 5 декември

Годишните награди за бойни спортове „Златен пояс“ 2020 ще се връчат на 5 декември

Церемонията ще се проведе в тв формат и ще се излъчи на живо, от 20:00 часа, по Bulgaria ON AIR