Новото попълнение на Манчестър Юнайтед - Дони ван де Беек, разкри първите си впечатления след трансфера на "Олд Трафорд". Нидерландецът говори пред клубното списание. 

"Всички ми помогнаха много и искаха да ме накарат да се чувствам като у дома си. Това наистина е много добре за мен и ми дава самочувствие да играя. Клубът е като семейство, това го усетих от първата секунда, откакто съм тук. "Олд Трафорд" е невероятен стадион. Най-хубавото нещо би било, когато феновете са тук и нямам търпение да заиграя за пръв път пред тях. Надявам се да ги видя скоро на стадиона, защото това би дало голям тласък на нашия отбор".

"Гледал съм Юнайтед много, когато бях по-малък, заради многото нидерландци, които са играли тук. Хубаво е да наблюдаваш докато си малък сънародниците си. Дейли Блинд, Едвин ван дер Саар, Робин ван Перси, те са спечелили много титли и Юнайтед винаги са играли красив футбол, което от своя страна е винаги хубаво да се наблюдава", заяви още полузащитникът.

Попитан как се чувства като част от младия и талантлив отбор на "червените дяволи", Ван де Беек отговори: "Нямам търпение да заиграя с тях. Има много млади играчи в отбора, футболисти около моята възраст и това е наистина голяма възможност да помогна на тима. Винаги е хубаво да се играе с такъв тип футболисти, можеш да се учиш от всеки. Всеки има свой собствени качества и трябва да учиш неща от тях. Наистина съм щастлив, че мога да играя тук. Това искам и се надявам, че заедно ще можем да изградим едно светло бъдеще за клуба".

Гари Невил: Уверен съм, че Манчестър Юнайтед няма да стане шампион

Гари Невил: Уверен съм, че Манчестър Юнайтед няма да стане шампион

"Челси може да поднесе изненадата"