Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг сподели, че е останал много разочарован от първия мач на отбора в Премиър лийг под негово ръководство.

"Определено това бе неуспех. Истинско разочарование, но трябва да се справим с него. Знаех от самото начало, че няма да е лесно. Това е процес и отнема време, но ние нямаме време, трябва да печелим мачове. Трябваше да се справим по-добре. Вече анализирах головете, които получихме. Беше напълно излишно да предадем толкова лесно топката в тези две ситуации. Големи грешки в организацията. Трябва да си вземем поука. Не съм доволен, изобщо не съм доволен, защото загубихме, а това бе напълно ненужно.

През второто полувреме имаше реакция. Действахме като отбор, борихме се. Създадохме и шансове.

Дали Роналдо оказа положително влияние? Мисля, че да. Ясно се видя, че през второто полувреме бяхме по-добри, когато Ериксен се върна в халфовата линия, а Роналдо бе напред. Създадохме положения. Жалко, че не ги реализирахме. Всичко отнеме време. Не можем да форсираме нещата. Той тренира само една седмица. Трябва да направи повече, за да влезе във форма и този мач ще му помогне. Той ще бъде по-добър през следващата седмица".

Тен Хаг - мениджърът с най-лош старт в Ман Юнайтед в последните години

Тен Хаг - мениджърът с най-лош старт в Ман Юнайтед в последните години

От осем години не е имало подобен случай