Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Оле Гунар Солскяер говори пред медиите относно утрешния двубой с Манчестър Сити на полуфиналите в "Карабао Къп".

Ето какво каза той:

"Полуфиналът е шанс да отидеш на финала. За този състав би било много, много голяма стъпка да вдигне трофея. Той се разви много в последните 12 месеца, от предишния загубен полуфинал в турнира. Уверени сме, в добра форма сме, така че няма извинения. Има два отбора, които искат да стигнат до финала. Имахме четири дни от предишния мач с Атън Вила, така се надявам да сме свежи. Сезонът е труден, но ние ще ние ще се възползваме от направените досега ротации.

Оле иска да се освободи от шестима футболисти на Манчестър Юнайтед

Оле иска да се освободи от шестима футболисти на Манчестър Юнайтед

Желае да си спечели бюджет за трансфери

Важно е да сме със свежи крака, след като видяхме колко свежи и бързи бяха играчите на Сити в мача с Челси. Това са два отбора, които искат да продължат напред, два отбора, които се уважават взаимно. Срещу Челси за тях не беше най-важно да владеят топката, бяха по-контраатакуващо настроени, така че трябва да го имаме предвид.

Никога не знаеш каква схема ще измисли Гурадиола, но със сигурност трябва да се защитаваш добре срещу Ман Сити. Трудно е да задържиш топката в тяхната половина. Трябва да бъдеш смел, компактен, да вярваш на играчите си, да преодолееш пресата. Те са един от най-бързите отбори на контраатака. Трябва да намерим баланса. В последния мач нямаше някакъв решаващ фактор. Може би бе така, защото те същото се бяха настроили да играят на контраатака", заяви Солскяер.

Пол Погба твърдо решен да напусне Манчестър Юнайтед през лятото

Погба твърдо решен да напусне Юнайтед през лятото

Мино Райола призна, че такъв тип футболисти не могат да бъдат трансферирани през януари