Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Патрис Евра коментира представянето на отбора в последно време. В неделя "червените дяволи" гостуват на Уест Хем, а французинът игра именно там, преди да сложи край на кариерата си. 

"Уест Хем е добър клуб и мисля, че Мануел Пелегрини върши чудесна работа там. Те ще се опитат да вземат победата. Помня какво беше, когато бях част от Уест Хем, а на тях им предстоеше мач срещу Юнайтед. По време на седмицата футболистите бяха толкова фокусирани в тренировките, че никой от тях не мислеше, че може да загуби.

Тогава бях играч на Уест Хем, но си оставам завинаги фен на Юнайтед и ми беше наистина тежко да си кажа: "Уау, моят клуб наистина е повален". Проблемът беше в това, че Уест Хем действително взе мача - с 3:1 - и хем бях щастлив, хем разочарован.

Трябва да изправим на крака моя клуб, защото ние сме Манчестър Юнайтед. Играхме срещу и много хора твърдяха, че ще бъде трудно, защото те са във форма. Питах се къде остана респекта към Манчестър Юнайтед. Искам хората отново да се страхуват от нас. Ние трябва да излизаме и да играем по-добре, да печелим мачове. 

Искам да видя обратно онази арогантност. Макар да не е лесно, хората трябва да разберат, че това е Манчестър Юнайтед. Много се разстройвам, когато чуя хората да говорят за Юнайтед все едно сме нищо. Това ме убива", заяви Евра.

17-годишен носи победата на Манчестър Юнайтед над Астана

17-годишен носи победата на Манчестър Юнайтед над Астана

Мейсън Грийнууд стана най-младият голмайстор на Юнайтед в евротурнирите