Оле Гунар Солскяер нарече играта на Манчестър Юнайтед срещу Саутхамптън - фантастична. Неговите възпитаници обърнаха "светците" с 3:2 като гост. Ключово се оказа влизането в игра на почивката на Единсон Кавани, който вкара два гола и направи една асистенция.

"Страхотно е да спечелим трите точки точно по този начин - в последната минута след обрат. Това е традиция за този клуб. Този тим сега става все по-силен. Не искам да обръщам толкова внимание на получените голове, защото мисля, че през целия двубой бяхме отлични, играхме фантастичен футбол, създавахме много положения - може 5-6 чисти.

Те пък имаха Джеймс Уорд-Праус, когото няма как да го спреш. Просто се надяваш той да не получи шанс да стреля от статично положение. Когато си спечелил, тези неприятни моменти от първата част не са от значение.

Както видяхте, ние сме във форма и с наближаването на края на мача не спирахме да атакуваме. Това е хубаво, защото нямахме време за пълноценна предсезонна подготовка и съответно загубихме точки заради това."

Очаквах точно това от него (Кавани), защото той е централен нападател, който зависи от центриранията. Той прави това от толкова много години и съответно знае къде би отишла топката", сподели щастливият Оле Гунар Солскер.

Манчестър Юнайтед обърна Саутхямптън в страхотен мач

Манчестър Юнайтед обърна Саутхямптън в страхотен мач

Единсон Кавани се превърна в "жокера" на Оле-Гунар Солскяер