Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер коментира предстоящия мач с Челси за Купата на Англия. Норвежецът се върна и към поражението от ПСЖ в Шампионската лига.

"В този клуб бързо трябва да се съвземаш. Винаги има предизвикателства, а гостуването на Челси е трудно. Нека да се уверим в следващите ни два тренировъчни дни, че сме готови за понеделник. Знаем, че срещу ПСЖ имаше период от седем, осем, десет минути, в който се изгубихме от пътя. С изключение на това, не бяхме много зле. Не изпадаш в паника, тъй като си загубил един мач. Не променяш всичко, защото това въобще не променя нагласата ни.

Трябва да продължим да работим върху начина, по който искаме да играем футбол. Начинът, по който влизаме в мачовете, винаги ще бъде с атакуващо позитивно мислене. 

Отидох да гледам Челси срещу Манчестър Сити и Сити бяха клинични, разбира се, но имат някои фантастични играчи, както и Челси. Те също можеха да вкарат два или три гола през първата част. Ще бъдат труден противник", заяви Солскяер.

Бербатов: Оле Гунар Солскяер изкачи Юнайтед до Топ 4, една загуба не променя направеното от него

Бербатов: Оле Гунар Солскяер изкачи Юнайтед до Топ 4, една загуба не променя направеното от него

"Отборът не игра толкова лошо срещу ПСЖ"