Бившият защитник на Ман Юнайтед Гари Невил се замисли за бъдещето на Кристиано Роналдо.

Както е известно, нападателят е свободен агент след прекратяването на договора си с Манчестър Юнайтед.

"Мисля, че Кристиано Роналдо ще търси топ клуб с договор за четири или пет месеца, където може да играе брилянтна епизодична роля в самия елит на европейския футбол.

Мисля, че това ще бъде неговият приоритет - да остане в Шампионската лига, да остане на върха и да докаже, че това, което се случи в Манчестър Юнайтед, е грешно.

Подолски: Не обичам да сравнявам Меси и Роналдо

Подолски: Не обичам да сравнявам Меси и Роналдо

"Те са твърде различни"

Мисля, че го очакват четири или пет страхотни месеца, когато излезе на терена и вкара 15 или 20 гола. Всички в Манчестър ще кажат "защо не го задържахме?" и хората от Висшата лига също ще кажат това.

Мисля, че това е негов приоритет. Мисля, че той ще изчака до края на сезона и след това ще мисли за следващите две години и как може да изглежда последният му футболен проект. Ще бъде ли в САЩ? В Близкия изток? Някъде другаде в Европа, където не е играл преди?

Надявам се наистина да се справя добре, където и да отиде. В крайна сметка не се получи в Манчестър, но прекъсването на връзките беше правилното нещо за клуба и беше правилното нещо за Кристиано", каза бившият защитник на Манчестър Юнайтед .