Вратарят на Манчестър Юнайтед - Давид Де Хеа заяви, че се чувства изключително щастлив на "Олд Трафорд" и обича клуба, но в момента не мисли за новия си контракт, а за мача срещу Нюкасъл в неделя, както и за всички останали срещи на "червените дяволи" до края на сезона. Така испанецът коментира информациите в английските медии, че е отхвърлил първото предложение на клуба за нов договор с намалена заплата.

"Тук съм от много години и се наслаждавам на всеки момент в клуба. Изиграл съм много мачове за Манчестър Юнайтед. Страхотно е да съм тук, защото това е огромен клуб. Обичам го и съм щастлив да бъда тук. През всичките години се вдига много шум за всичко в клуба, но ние, играчите, сме концентрирани само върху мачовете.

Особено върху този, който ни предстои в неделя. Този двубой е много важен за нас, защото искаме да завършим в топ 4. Остават ни още доста мачове до края на сезона. Трябва да се интересуваме само от тренировките и възстановяването след мачовете. Това е много по-важно, отколкото договорите или други подобни неща", заяви Де Хеа.

Манчестър Юнайтед е на печалба за последното тримесечие от 2022 година

Манчестър Юнайтед е на печалба за последното тримесечие от 2022 година

От клуба заявиха, че продажбите на билети през настоящата кампания 2022-23 са надминали рекорда, поставен през сезон 2016-17