Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов отново се изказа в подкрепа на настоящия такъв Ромелу Лукаку. Белгийският национал е спряган за трансфер в Интер. 

"Мисля, че той трябва да остане. Харесвам го и не съм съгласен с всички критики, които получава. Като всеки играч той има някои аспекти, в които да се подобри.

Ако съм халф и играя с него, трябва да знам как и кога да му подам топката, както и на кой крак това да стане. Смятам, че Оле Гунар Солскяер е подходящият треньор за него, защото ако Лукаку има нужда да го пита нещо, може да отиде при него и да го пита. Оле беше голям нападател, така че ако имаш нужда от съвет за нападатели.

Юнайтед определено се нуждаят от някого в защита. Хари Магуайър е доста добър с топката, много спокоен и интелигентен е.

Пол Погба? Тренирах с него, когато беше младо момче. Той идваше на тренировките на първия състав. Оле му беше треньор в дубъла, така че го познава много добре. Знае колко добър може да бъде и че е с благ характер, така че трябва да му даде свободата да се изразява на терена", заяви Бербатов пред Straits Times.

Бербатов: Оле беше един от най-великите нападатели на своето време

Бербатов: Оле беше един от най-великите нападатели на своето време

Марсиал може лесно да отиде при него и да го помоли за съвет