Бразилското крило Антони потвърди, че иска да напусне Аякс, след като британските медии съобщиха, че нидерландският шампион е отхвърлил последната оферта на стойност 90 милиона евро от Манчестър Юнайтед.

"От февруари тази година моите агенти дойдоха в Амстердам, за да информират Аякс за желанието ми да напусна клуба, за да се изправя пред ново предизвикателство. Беше съобщено, че ще пристигнат някои заинтересовани клубове и със сигурност страхотна оферта с тях. През месеците на трансферния прозорец имаше срещи, включително предложение от Аякс за подновяване на договора. Дадох да се разбере още веднъж, че искам да напусна клуба.

"Днес на срещнах с управителния съвет изразих желанието да напусна клуба, този път със значителна оферта на масата. Други вече пристигнаха, но Аякс винаги отказва с аргумента, че има само пет дни, за да ми намери заместник. Трансферният прозорец затваря в четвъртък. Не моля Аякс да ме освободи, моля Аякс да ме продаде като приеме най-високата оферта, получена за играч, който се състезава в Ередивизи", добави Антъни.

Манчестър Юнайтед победи Саутхемптън с 1:0 във Висшата лига

Възходът на Ман Юнайтед продължава, "червените дяволи" подчиниха "светците"

Единственото попадение в мача отбеляза Бруно Фернандеш