Серхио Агуеро отново отговори на думите на Златан Ибрахимович.

Коментирайки резултатите от финала на Мондиал 2022 , шведският нападател на Милан заяви: " Меси ще бъде запомнен, но тези, които се държаха лошо, не могат да бъдат уважавани. Мбапе ще спечели още едно Световно първенство, а те няма".

"Отстоявам това, в което участвам, дори и да не бях там. Казвам това, което мисля, защото момчетата не могат да влизат в спорове, защото това може да не се хареса на хората или техните клубове. Сега съм от другата страна, така че казвам каквото искам.

Златан говори гадни неща, че аржентинците няма да спечелят нищо друго. Той се смята за по-важен от всички останали заради изявленията си.

Той първи търсеше конфликти на терена. Казах , че най-малко се забелязва лошото му поведение на терена. Той използва провокациите си, за да изгони противниковия защитник.

Ние изиграхме нашата роля, направихме каквото трябваше. Това не е лошо поведение, а способността да четете играта. Ние спечелихме световното първенство по този начин, а останалите търсят други начини да го направят.

Винаги търсим нещо, което да помогне на Аржентина. Винаги същото. Никой не обръща внимание на всичките жертви и усилия", каза бившият нападател на националния отбор на Аржентина в ефира на Футбол 90", заяви Ибрахимович.