Поп-фолк певецът Фики и Нели Петкова ще са част от изненадите за феновете на Лудогорец по време на шампионското парти и честванията на 75-годишния юбилей на клуба, които ще се проведат веднага след мача с Левски на "Хювефарма Арена" на 8 юли, съобщиха от клуба.

Снимка 273210

Футболистите на деветкратния шампион ще върнат феновете в миналото, като срещу "сините" ще играят с ретро екипи по подобие на тези, които техните предшественици са носили при основаването на клуба през 1945 г.

Танцови и певчески изпълнения на деца-таланти от центъра за работа с деца и школа "Надежда" 4019 в Разград допълват програмата на партито, чиято кулминация ще бъде връчването на златните медали и деветата шампионска купа на Лудогорец.

Феновете отново ще имат страхотната възможност да докоснат ценния трофей по време на тура, който футболистите ще направят пред трибуните на "Хювефарма Арена" веднага след награждаването.

Грандиозна заря ще озари небето над Разград по време на партито. Пиротехническият празник за поредна година ще бъде организиран от фирма "Огнени хризантеми".

Моци иска в Лудогорец голова машина от Румъния

Моци иска в Лудогорец голова машина от Румъния

Алибек бе желан от Левски