Прекратилият футболната си кариера вратар - Владислав Стоянов говори пред БНТ за това с каква отговорна роля е натоварен в Лудогорец и какви са очакванията му за предстоящото дерби между "орлите" и ЦСКА.

"В момента съм главен скаут в ДЮШ на Лудогорец. Предимно наблюдавам повече вратари, но и полеви играчи. Не съм човекът, който да каже каква е причината, но е факт, че Лудогорец не се представи на ниво в евротурнирите. Доста контузии, които се появиха през сезона, отделно смяна на треньори...Нещата са доста комплексни. Надявам се отборът да преодолее тази миникриза.

Ще играе ли Десподов срещу ЦСКА?

Ще играе ли Десподов срещу ЦСКА?

Този мач е по-специален за него

С оглед на класирането, двубоят с ЦСКА ще бъде със сериозен залог. И двата отбора бяха в групите на евротурнирите. Определено утре ще бъде доста интересен двубой с доста голям залог. Надявам се, че домакинството ще бъде наше предимство. Напълно нормално е да се чувстваме по-добре. В последно време не съм силен в прогнозите, но смятам, че няма да има много голове.

Надявам се, че Лудогорец ще победи. Залагам на 1 или 2:0 в полза на отбора. Не виждам причина да не спечелим шампионската тила и през този сезон. Просто трябва време футболистите да се стиковат и направят доста силен отбор. Дано утре спечелят, за да има повече спокойствие около треньора и отбора".

Лудогорец рискува Каули в името на успех над ЦСКА

Лудогорец рискува Каули в името на успех над ЦСКА

Добра новина за Станислав Генчев