Наставникът на Лудогорец - Павел Върба даде онлайн пресконференция преди фундаменталния двубой на разградчани срещу Динамо Брест за влизане в групите на Лига Европа. Специалистът призова своите футболисти за максимална концентрация срещу шампиона на Беларус, тъй като всичко се решава в един мач и всяка грешка може да бъде фатална.

Играчите на Лудогорец се прибират в България веднага след срещата с Динамо

Играчите на Лудогорец се прибират в България веднага след срещата с Динамо

Готов за игра срещу кърджалийци ще бъде бразилският вратар Ренан дос Сантос

Ето какво каза той:

"Уважаваме противника срещу който ще играем. Единственото, което дава отражение, е, че играем в един мач, а не в два да има и реванш. Няма да има време за поправяне на грешки и единствено резултатъг от утрешния мач ще реши дали ще продължим, или не. Аз вярвам, че ще продължим.

Изгледахме някои от последните мачове на Динамо, включително и тези за вътрешното първенство, както и квалификациите за Шампионска лига. Такива отбори, които печелят първенството си, а после играят квалификации за евротурнирите, не са случайни. Разполагат с качествени футболисти, имат добри изпълнители в атака, но нашата цел е да победим и да влезем в групите на Лига Европа. Надявам се да го покажем на терена и да успеем да спечелим.

От мача с Мидтиланд насам спечелихме почти всичките си мачове, подобрихме доста неща, надявам се така да продължаваме занапред. В последните 10 години Лудогорец играе доста редовно в групи на Шампионска лига или Лига Европа. Целта ни е същата и сега, не мислим за друго.

Турски клуб изпревари Лудогорец за Жозуе Са?

Турски клуб изпревари Лудогорец за Жозуе Са?

Смята се, че от Разград също са се разбрали със Са за условията му

Тайната е единството на отбора. Целият клуб да бъде като едно цяло - щабът, треньорите, хората, които работят за клуба, футболистите. Няма друго условие освен да сме единни. Ако бъдем единни, както сме били винаги, това е тайната на успеха, моя и на всеки един отбор. Това ще е нашата сила. Този успех не е само мой. Винаги съм казвал, че те са на целия клуб и на всички, които работят в клуба", заяви Върба относно факта, че има 4 победи от 4 плейофа в евротурнирите до момента.