Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков изрази увереност, че "орлите" ще се справят с Валур. Халфът говори за предаването "Домът на футбола". Той засега темата и с отстраняването на Марселиньо.

"Готвим се за победа и да продължим напред. Това за отбор като нашия, е напълно нормално, без да подценявам съперника. Имаме амбицията и желанието да продължим напред. Но мисля, че отново ще разчитат на отбраната и да ни изненадат на контраатака. Предполагам, че с класата си ще ги преодолеем.

Изравнихме в края, но целия мач доминирахме и си пролича кой е по-добрият отбор. Затова съм уверен, че ще продължим напред. Не съм аз точният човек, който да каже кой и защо пропуска. Наистина имаме много положения и пропускаме много. Трябва да работим всички. Този съперник не е на нашето ниво и ще го отстраним. Но за следващите кръгове трябва да сме по-концентрирани и да внимаваме.

Марселиньо е дал много на Лудогорец и според мен може да даде още. Това е човек, към когото феновете трябва да имат уважение. Той допусна грешки, които са недопустими за играч от неговия калибър, но той си понесе наказанието.

Марселиньо е футболист, който трябва да бъде уважаван. В съблекалнята сме доста опитни хора, с него съм говорил веднъж, два пъти, познавам го добре и знам, че той е добро момче.

Никога не съм се готвил за периферна роля, но съм реалист и знам, че със сигурност няма да играя още много и много често. Но със сигурност не съм се предал, че ще съм резерва. Да, няма да мога да играя през три дни, но когато треньорът прецени, ще съм насреща.

Имаше доста години един гръбнак, който дълго време беше в основата, но няма вече нищо вечно. И това е ясно на всички", заяви Дяков.

Организация и мерки за сигурност преди Лудогорец - Валур

Организация и мерки за сигурност преди Лудогорец - Валур

Всички фенове са задължени да носят със себе си документ за самоличност