Помощник-треньорът на Лудогорец - Светослав Дяков изрази надежди, че "орлите" отново ще триумфират с титлата на България въпреки факта, че изостават от временния лидер ЦСКА. Бившият капитан на разградчани е на мнение, че в момента се изгражда изцяло нов отбор, който тепърва ще увеличава шансовете си за попадане в груповата фаза на Шампионската лига. Ето какво още каза той пред колегите от "Арена Спорт" по БНТ:

Лудогорец успя да картотекира в УЕФА две от новите си попълнения

Лудогорец успя да картотекира в УЕФА две от новите си попълнения

Очаква се пък до дни "oрлите" да финализират още 2 сделки

"Лудогорец се нуждае от нови попълнения. Нуждаем се от още един-двама нови. Това не значи, че качеството е ниско и сега. За да се борим за целите на Лудогорец, трябва ни много широк състав. Знаете продължаваме в Европа, там целите ни са да отстраним Андерлехт. 

Смятам, че Лудогорец ще стане шампион. В момента ЦСКА ни водят с 1 точка. Заслужили са да са на първо място. Всичко е в ръцете на нашия отбор. Освен ЦСКА има и други стойностни отбори. Лудогорец трябва да повиши своето ниво и да бъде постоянен. Постоянството печели шампионата.

Мен ме нямаше година и половина в Разград. Сменило се е цяло поколение, малко повече футболисти са се привлекли. Рязката раздяла с много основни фигури направиха така, че Шампионската лига да изглежда малко по-недостижима цел. Ще трябва време. Сигурен съм, че Лудогорец ще има своите нови лидери. Отборът не е изграден така, както на всички ни се иска. 

Чувствам се странно в ролята си на помощник-треньор. Имам още много да уча. Благодаря много за получената възможност да се развивам. Зимната подготовка я отчитаме като добра, но за жалост се стигна до двете тежки контузии на Рик Джонатан и Диниш Алмейда. Това обаче е футболът, случват се такива неща".

Тиаго с по-големи шансове от Тисера за титулярен нападател на Лудогорец

Тиаго с по-големи шансове от Тисера за титулярен нападател на Лудогорец

Драма в Разград