Треньорът на Лудогорец Станислав Генчев остана доволен от победата на своя отбор с 2:0 над Арда, с която "орлите" си върнаха лидерската позиция в първенството. 

"Доволен съм от представянето. През първото полувреме играхме много добре. През втората част беше равностойно, но мисля, че контролирахме нещата. 

Ние имаме достатъчно голям брой добри играчи. Мачът в четвъртък беше тежък и имахме нужда от свежест. Тези, които влязоха, бяха на ниво.

Нямаме притеснения от сгъстения цикъл. Някои футболисти ще играят повече, но това не е ново. Повечето са свикнали с такъв ритъм. Няма да има големи промени срещу Нефтохимик спрямо тези 2 мача. След тренировката утре ще вземем решение за състава. 

В повечето мачове срещу нас отборите играят затворено. Важно е за мен как ние ще реагираме и срещу Дунав. Когато правихме разбора за мача днес казах, че най-важно е постоянството. Нивото трябва да се запазва във всеки мач. Настроението в клуба е налице за добро резултати. Уверени сме, че на всички фронтове може да постигнем максималното", заяви Генчев.