Треньорът на Лудогорец Станислав Генчев изрази задоволството си от разгромната победа с 5:1 над ЦСКА (Москва) в Лига Европа. 

"Първо да благодаря на футболистите за себераздаването през целия мач, следвахме нашия план. Мачът не започна добре за нас, на полувремето им казах, че ако продължаваме така, можем да вкараме 2-3 гола. За моя радост вкарахме три бързи гола, момчетата се отпуснаха. Щом бихме ЦСКА (М) с 5:1, нормално е това да се счита за най-добрия ни мач.

След като поведоха, футболистите на ЦСКА продължиха да атакува, те са опитен и силен отбор. Не допуснахме нов техен гол, а след това им вкарахме 5 гола. Да, наистина, пет гола за едно полувреме са много срещу такъв отбор, но резултатът е справедлив. Нашата цел е да излезем от групата.

Срещу Ференцварош през лятото ни липсваха пет човека от основните футболисти. Очаквам различен мач сега. Третият ни гол днес беше изключително красив и ни дава увереност. Във всеки мач излизаме за победа. Надявам се на класиране за елиминациите", заяви Генчев.