Старши треньорът на Лудогорец Станислав Генчев коментира сензационната загуба с 3:5 от Пирин.

"Да получим пет гола на собствен терен е прекалено много. Играта в защита бе под всякаква критика, а играта в атака не е това, което трябва да бъде. Пробвахме да обърнем мача, подходихме по-добре, но не коригирахме защитата. Марин се връща след травма, има само три тренировки с отбора. Беше ясно, че няма да може да изкара цял мач. Това са основни футболисти, които са дали своя принос пред сезона, и синхронът се нарушава, но не това е причината за загубата.

Пирин победи Лудогорец с 5:3 в efbet Лига

Пирин направи "хегемона" на пихтия в Разград!

"Орлетата" шокираха шампиона

Изключително трудно е сега да анализираме причината да допуснем пет гола. Това е прекалено много. Няма как само един човек да е виновен. Имаме двама много добри вратари, под рамката нямаме притеснения. За всеки треньор е добре да разполага с двама равностойно вратари. Неприятно е, че загубихме. Не сме очаквали да загубим този мач. Битката за титлата ще продължи до последно и не трябва да се отпускаме нито за миг. Винаги е хубаво да побеждаваш прекия си конкурент.

Една победа в София ще ни даде аванс, много е важно как ще реагираме след този мач, за да завършим полусезона с гордо вдигнати глави", заяви Генчев.