Треньорът на Лудогорец - Станислав Генчев, сподели пред "БНТ", че се чувства напълно готов да поеме отбора за постоянно. Наставникът заема тази позиция за трети път, но само като временен треньор.

"За трети път поемам тази функция, чувствам се готов, имам и опит вече, научих доста неща, работих тук с трима различни треньори. Извадил съм изводите са себе си, аз се чувствам готов. Най-трудно ми беше миналата година, заради прекъсването заради пандемията, подготовката и програмата бяха нарушени. Миналата година беше доста трудна, докато през 2019 година имахме много щастливи мигове и успехи.

Берое е изключително добър отбор, но очакванията и за днешния мач са ни за победа. Ясно изразена конкуренция имаме в лицето на ЦСКА, имат доста сериозен треньор. Но на мен лично ми прави приятно впечатление представянето на Ботев (Пловдив).

В момента се изгражда нов отбор. Доста трудно се намират заместници на футболистите, които носиха успехите през миналите години. Но футболистите са тук и мисля, че скоро ще си проличи. Всеки един футболист в Лудогорец има класа и качества, но понякога адаптацията е по-трудна. Някои чужденци се нуждаят по-дълга адаптация.

Всички се надяваме Недялков скоро да се възстанови, най-вероятно ще се появи след прекъсването за националните отбори", каза Генчев.

Лудогорец - Берое, Текпетей сложи точка на спора
на живо

Лудогорец - Берое, Текпетей сложи точка на спора

Срещата на "Хювефарма Арена" стартира в 19:00 часа