Капитанът на Лудогорец - Светослав Дяков, коментира своите първи впечатления от работата на новия наставник на "орлите" Валдас Дамбраускас. Полузащитникът призна, че е изключително обнадежден за бъдещето на тима.

Радостин Василев: ЦСКА никога не е бил по-равностоен на Лудогорец

Радостин Василев: ЦСКА никога не е бил по-равностоен на Лудогорец

"Време е за "червена" титла"

"Засега и моите впечатления и тези на колегите ми са отлични, ако трябва да сме честни. Но мисля, че е твърде рано да оценяваме работата на новия старши-треньор. От това, което аз виждам до момента, съм изключително обнадежден за бъдещето на Лудогорец и най-вече за игровия почерк на тима.

Има още много да напредваме, ако трябва да сме честни, но ще вървим по този път, ще се трудим и смятам, че играта на Лудогорец ще бъде много по-различна от преди година.

Така като че ли се очертава дуел между нас и ЦСКА. Не изключвам, разбира се, и Локомотив, Берое, ЦСКА 1948. Силни, стойностни отбори с добри футболисти. Мисля, че битката отново ще бъде между тези два отбора и за момента смятам, че нашият отбор е най-класният в България и може би ще триумфира с титлата. Всички в нашия тим се надяваме да е така", сподели Дяков пред "Нова".

Крузейро отхвърли оферта на Лудогорец за бразилски талант

Крузейро отхвърли оферта на Лудогорец за бразилски талант

"Орлите" са предложили 700 хил. долара за Жадсом