Лудогорец е на път да продаде вратаря Кристиан Кахлина. Това е причината 29-годишният хърватин да седне изненадващо на пейката, пише "Тема Спорт". Той бе избор №1 на треньорския щаб до решителната визита на Цървена звезда. Двубоят от Лига Европа бе на 21 ноември. Тогава под рамката застана нидерландецът Серджио Падт. Това бе първият му двубой за разградчани на континенталната сцена.

Към Кахлина сериозен интерес има от Хайдук (Сплит). Начело на този тим е вече бившият треньор на Лудогорец - Валдас Дамбраускас. Литовецът бе уволнен след поражението с 0:1 от Звезда в Разград на 30 септември.

В хърватския клуб той се събра със спортния директор Мидаугас Николичос, с който работиха заедно в Горица. От последния клуб Валдас премина в Лудогорец, а шефът отиде в Хайдук. Именно по настояване на Дамбраускас "орлите" взеха Кахлина, защото отлично познаваше качествата му от съвместната работа в Горица.

Сега тримата гореспоменати са на път да се съберат. Естествено това ще се случи, ако Хайдук извади по-голяма сума от тази, която разградчани броиха, за да го имат. Интерес към вратаря има и от други клубове.

Бивш нападател на Лудогорец вбеси Джиджи Бекали

Бивш нападател на Лудогорец вбеси Джиджи Бекали

"Той връща топката назад, дори когато няма никой до него"