Във връзка с утрешната футболна среща между Лудогорец и Ференцварош от Окръжната дирекция на МВР излязоха със съобщение относно реда на провеждането ѝ. Няма да бъдат допускани автомобили по улиците "Ветеринарна", "Мраморно море" и както и по Северен булевард.

Алекси Желязков: Ние сме по-добри от Ференцварош, ще играем за победа

Алекси Желязков: Ние сме по-добри от Ференцварош, ще играем за победа

"Ние сме готови за всичко"

"Временната забрана за движение на моторни превозни средства по улица "Ветеринарна" няма да важи за живущите на улица "Северен булевард", поясняват от пресцентъра. "Категорично се забранява внасянето на спрейове със защитен газ, с разяждащи или оцветяващи вещества, пиротехнически средства, източници на открит огън, леснозапалими течности или други пожароопасни материали. На стадиона няма да се допускат зрители, носещи хладно или огнестрелно оръжие, чадъри или други остри предмети, създаващи предпоставки за нараняване, както и хора във видимо нетрезво състояние или такива, употребили упойващи вещества. Не може да се внасят флакони с парфюми, дезодоранти и други течности с пулверизатор, както и бутилки", се казва е съобщението.

Терзиев: Познаваме Ференцварош достатъчно добре

Терзиев: Познаваме Ференцварош достатъчно добре

"Ще се опитаме да излезем и да спечелим мача"

"Осигурен е кетъринг и гражданите ще имат възможност да си закупят безалкохолни напитки и вода. Ще се извършва проверка на всички влизащи на стадиона, с цел да не се допуска внасянето на забранени предмети. Всички посетители на стадиона са длъжни да носят документ за самоличност. Няма да се допускат малолетни лица без родители или придружители, които нямат декларация за упълномощаване по Закона за закрила на детето", уточняват от полицията.