Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев коментира равенството с ЦСКА. Мачът на "Армията" завърши при резултат 2:2.

ЦСКА и Лудогорец не се победиха - 2:2

ЦСКА надигра Лудогорец, но отново не победи, Кабаков удари дълго рамо на гостите

"Червените" побъркаха разградчани от футбол на "Армията"

"За два отбора, които спорят да са шампиони, е нормално да направят такъв мач. Надявам се хората да са останали доволни.

Не знам Стойчо Стоилов да е работил като счетоводител в отбора на Лудогорец, за да знае за какви пари става въпрос. Избягвам да го коментирам и за мен е без значение какво говори той.

Някога да сме искали отлагане мачове? Много рядко, последният ни път беше след гостуването ни в Москва. Когато един отбор има претенции да играе в Европа, трябва да свиква да играе в цикъл сряда-събота. Лудогорец показа, че може да играе така. Не виждам причина днес да е трябвало да се отлага мачът, видяхте, че се получи един хубав двубой.

Стойчо Стоилов: С 5 гола трябваше да го бием този смешен отбор! Да им дават купата! Цирк!

Стойчо Стоилов: С 5 гола трябваше да го бием този смешен отбор! Да им дават купата! Цирк!

"Как ЦСКА да стане шампион? Като е мачкан от футболен съюз, от всичко"

Дежурното оправдание, когато се играе срещу Лудогорец, е съдията. Какъв е проблемът да има допинг контрол? Според мен след всеки мач трябва да има такъв. Друг е въпросът дали в България има възможност да се прави.

Не разбирам какъв е проблемът да има. Много пъти сме играли сряда-събота и сме били подлагани на допинг контрол. Постоянно сме били обект в последни 10 години и сме нямали проблеми за разлика от някои клубове", каза Петричев.