Силният човек в ръководството на Лудогорец - Ангел Петричев говори веднага след равенството (0:0) със Славия. Именно той обяви, че Стойчо Стоев е освободен от треньорския пост. Ето какво каза Петричев:

"Няма да си позволя да правя технически анализ на мача. Стойчо Стоев вече не е старши-треньор на отбора, чухме се със собствениците на клуба. Станислав Генчев и Здравко Здравков ще водят тима срещу Марибор, това е решението на собствениците и на ръководството, това е новината, неприятна ситуация. Съветвам журналистите да няма спекулации, тъй като няма решение кой ще води Лудогорец след това, предстои да видим, да анализираме".

"Собствениците не са доволни от игровия облик на отбора, бяха направени покупки през лятото, пролетта станахме на косъм шампиони, целта беше да вдигнем качеството на играта, това нещо не се получава, не е приятно да гледаме отбора така. Футболистите ни са високо качество, не можем да се задоволяваме с играта от последните мачове. Мачът със Славия беше опорочен мач, и двата отбора бяха ощетени грубо".

"Съжалявам за младото момче Антонис Стериакис, това повлия и на нашия отбор. След този червен картон съдията тръгна да компенсира, по стара българска традиция. Отмениха ни чист гол, отнеха ни победата. Няколко измислени засади е имало, това поне получих като информация от колеги. За пореден път се чувстваме ощетени и Славия също, с този червен картон на това младо и талантливо момче. Поздравления за Славия".

"Не би трябвало да има проблем в днешния мач заради Марибор - не мисля, че има умора, направиха се ротации. Хубаво е човек да се извинява, но всеки мач тук допускат грешки, но не съдиите са основната причина, за точките, които загубихме. Проблемите са вътрешноклубни и не касаят проблемите със съдиите".

Венци Стефанов: Този съдия е срам за българския футбол, завършен джендър!

Чичо Венци: Този съдия е срам за българския футбол, завършен джендър!

"Не вярвам да изпълнява някаква поръчка, просто е тотален некадърник"