Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев коментира загубата на разградчани с 2:4 от Динамо (Загреб) в третия квалификационен кръг на Шампионската лига. 

Десподов може да седне на пейката срещу Жалгирис

Десподов може да седне на пейката срещу Жалгирис

Лудогорец форсира завръщането на ключов футболист

"Ако изтъкнем само една причина за отпадането от Динамо, би било грешка. Искам да кажа, че съм горд с нашите момчета. Виждам характера, който изграждаме и отива на Лудогорец. Мисля, че този урок и шамар, който получихме в Загреб, ще направи тима още по-силен", заяви Петричев пред БНТ1.

Той взе отношение и по темата за бъдещето на Анте Шимунджа начело на разградчани. Шефът на орлите сподели и какво в момента се обсъжда в клуба.

"Тепърва ще си направим нашия анализ за проблемите и как да ги решим. Но това не минава през треньорска смяна. Искам да бъда абсолютно ясен и категоричен пред всички, защото започнах да чета вече коментари по тази тема. В момента няма такова нещо в Лудогорец, а напротив, стартираме обсъждане програмата до края на август. Правим го, защото тя е много сложна и има доста условности. Работим в оперативен порядък с треньора и неговия щаб", добави още той.