Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев отговори на Алън Пардю, който пред медиите на Острова разказа, че собствениците на разградския клуб притежават компанията, която държи телевизионните права за българския футбол.

Ето какво отговори Петричев на съветника на акционерите в ЦСКА чрез официалната страница на Лудогорец във "Фейсбук".

"С изненада прочетох изказванията на г-н Алън Пардю пред английските медии и твърдението му, че собствениците на Лудогорец притежават телевизионните права за българското първенство. Едва ли заради норвежкият студ, по-скоро заради дългия престой в българската футболна действителност г-н Пардю влиза в ролята на глашатай на неистини. Безспорен факт е, че телевизионните права са собственост на Нова бродкастинг груп от доста време и колкото пъти да се повтаря лъжата, че братята Домусчиеви имат нещо общо, то няма да стане истина.

Г-н Пардю би трябвало добре да знае, че титлата ще се реши на терена, където се вижда работата на футболните хора, към които и той се числи. Всичко останало е замазване на очите на публиката. Дали, когато ни го презентираха за треньор на Лудогорец, г-н Пардю е имал проблеми с телевизионните права?", попита изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев.

Алън Пардю: Нормално ли е собственикът на Лудогорец да държи телевизионните права?

Алън Пардю: Нормално ли е собственикът на Лудогорец да държи телевизионните права?

С тях се гоним с точките, коментира той