Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев коментира титлата на отбора си след уникалната драма в края на първенството.

Моци: Най-тежката и най-сладката титла

Моци: Най-тежката и най-сладката титла

Ето какво каза

Първо, аз искам да благодаря на нашите собственици - Кирил и Георги Домусчиеви, за доверието, което ми дадоха в труден момент за Лудогорец. За мен беше най-важното да спечелим шампионата. Честитя на всички в клуба, това е 12-а поредна титла и се радвам, че в трудната ситуация, в която се намирахме, бързо излязохме. Честитя на момчетата, които се подобряваха във всяка една тренировка и заслужихме трофея. Аз им благодаря и те си свършиха работата по най-добрия начин", започна Петев от "Тича".

"При всички положения този път и тази титла беше по-трудна. Нашата работа е такава на треньорите, че трябва да се адаптираме бързо. Направихме един много добър колектив и добра симбиоза между треньори и играчи. Във всеки един мач виждахме в очите им, че искат да победят. Беше трудно, тежко, но заслужихме тази титла", продължи треньорът на Лудогорец.

"Естествено, че ние трябва да изглеждаме много по-добре, но за мен е е важна мотивацията им в тренировките. При всички положения ще се подобрим. Знаете, че Тиаго ни напуска и трябва да вземем на негово място човек. Ще търсим подобрение във всяка линия, но това е отворен процес и трябва да реагираме. Времето е малко за подготовка, но колкото имаме, така ще се стремим да се подобрим", завърши Петев.