Павел Върба изрази недоволството си от загубата на Лудогорец от Славия с 1:3. Ето какво каза специалистът:

"Мисля, че понякога е излишно да се коментира. Първото полувреме играхме слабо, а някои футболисти не бяха на терена, само присъстваха. Дадохме шанс на някои играчи да се изявят днес. Някои имаха проблеми, а някои днес, които играха, на моменти дразнеха с играта си. От друга страна това е добре за мен и утвърждава мнението ми. Знам кои дават всичко за Лудогорец и кои само присъстват. Мисля, че има такива играчи, които нямат място в Лудогорец. Ще оставя коментара за себе си, няма да казвам имена, но има хора, които не искат да са част от клуба, така че това е. Това е нашата работа и ще решим проблемите.

Славия победи Лудогорец с 3:1 и ще играе бараж за Лига Европа

Подвиг! Славия измести Левски от мечтаното трето място след гръмко 3:1 над шампиона Лудогорец!

Невероятно представяне на "белите"

Видяхте, че не дойдохме с изцяло оптималния състав, който разполагаме. Това не е оправдание. Не трябва да се оправдаваме, че сме шампиони. Празнувахме титлата, но не е оправдание за играта на някои хора днес на терена. Мога да кажа, че футболисти като Битон, който направи страхотни мачове последните пъти, то това е пример, че той показва как иска да е част от този отбор. От друга страна смятам, че последните 10 мача групата, която определяхме за мача е била правилна. Тези хора доказаха с резултатите, че мястото на днешните състезатели е там, където беше в последните десет мача.

Няколко човека, четири или пет, няма да получават шансове за Лудогорец. Правя си изводите от мачовете. Това са срещите, в които правя изводите, а днес тегля чертата за вътрешни мои мисли, относно целия кадър в отбора", завърши треньорът.