Наставникът на Лудогорец - Павел Върба говори пред медиите относно утрешния мач срещу Левски за първенство. Въпреки, че "орлите" са си осигурили шампионската титла, чешкият специалист увери, че възпитаниците му ще играят за трите точки.

Марселиньо създава мениджърска агенция

Марселиньо създава мениджърска агенция

Тя ще бъде базирана в България

След последния съдийски сигнал, треньори и ръководители ще получат златните медали и шампионската купа. После идва ред за концерт, като гост изпълнители ще бъдат Фики Стораро и Нели Петкова

Ето какво още каза той:

"Срещу Левски ще играем за феновете, които ще дойдат на стадиона да ни подкрепят и да празнуват с нас деветата титла.

Николай Йорданов ще свири дербито Лудогорец - Левски

Николай Йорданов ще свири дербито Лудогорец - Левски

Нарядът за мача Берое - Славия е за Георги Кабаков

Искаме в последния ни мач в Разград от настоящия сезон да покажем добра игра и да зарадваме феновете. Но все пак първенството не свършва с двубоя срещу Левски. Имаме гостуване и на Славия.

Вярвах, че ще спечелим титлата от първия ден. Винаги съм казвал, че клубът е на изключително високо ниво във всяко отношение. Усетих го още на първата среща. Дойдох в Разград, за да стана шампион и да играем с Лудогорец в Шампионската лига. Както в мачовете досега, така и в оставащите срещи с Левски и Славия, ще играем много сериозно и ще преследваме нашите цели. Първенството свършва в неделя, но новото започва скоро и трябва да бъдем подготвени максимално добре. Предстоят ни сериозни мачове и в Европа", заяви чехът.

Ботафого прие щедрата оферта на Лудогорец за Сантана

Ботафого прие щедрата оферта на Лудогорец за Сантана

Предложението е на стойност 2.5 милиона евро