От ръководството на Лудогорец коментираха появилите се вчера информации във фенска страница на ЦСКА във "Фейсбук", че "орлите" са оставили в пълен безпорядък съблекалнята на "Армията". Появиха се снимки с разпръснати от чувал боклуци. Разградчани категорично отричат да са си тръгнали, оставяйки стаята в подобен вид.

"Никога не сме оставяли съблекалня в такъв вид - нито на стадион "Българска армия", нито другаде. Беше разпоредено на служителите на клуба да почистят всичко след прибирането на отбора в клубния автобус. Беше чисто и подредено. Категорично заявяваме, че снимките не отговарят на състоянието на съблекалнята, когато си тръгнахме от нея. Всичките отпадъци бяха събрани в чувал. Кой и защо ги е извадил и разпилял, не можем да знаем.

Гостуващи отбори са оставяли съблекалнята си на стадиона ни в лошо състояние, но никога не сме изкарвали това на показ. Не го казваме, за да правим асоциация с въпросните снимки от стадион "Българска армия". Защото това не е наше дело", заявиха от ръководството на Лудогорец пред ТОПСПОРТ.

Лудогорци оставили съблекалнята на "Армията" в това състояние

Лудогорци оставили съблекалнята на "Армията" в това състояние

Пълно е със спринцовки