Защитникът на Лудогорец Антон Недялков даде мнението си за равенството 0:0 срещу Мура в мач от втория предварителен кръг на Шампионската лига. Капитанът на "орлите" заяви, че Клаудиу Кешеру много липсва на отбора. 

"Не се представихме на нужното ниво. Играхме по-бавно с топката. Мура стоят компактно и това за тях беше идеално, затова на моменти не се получаваше. Трябва да играем бързо и спокойно. Да използваме повече фланговете. Когато играем през средата, те чакат и се възползват от контраатаките, за които трябва да внимаваме. Когато Лудогорец се опитва да играе бърз и атакуващ футбол, разбира се, се опитваме да пазим и чиста мрежа. Надявам се, че следващият мач ще изглеждаме по-добре и ще продължим в третия кръг. Трябва да сме по-спокойни в предни позиции, но в същото време да се играем бързо, защото те стоят доста гъсто в задни позиции", заяви капитанът на "орлите".

"Не мога да коментирам избора на треньора, но бих коментирал като футболист. За мен Клаудиу Кешеру е много важен играч, той знае във всеки един момент къде да застане. Мога само да кажа, че на нас ни липсва и се надявам по най-бързия начин да решат проблема", каза бранителят.

Мура и Лудогорец не се победиха - 0:0

Мура и Лудогорец оставиха развръзката за реванша

Без голове в Словения, по една греда и за двата отбора