Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров ще може да разчита на всички свои футболисти за първата контрола на тима по време на подготвителния лагерв Турция. Днес "орлите" се изправят срещу румънския Ботошани. Срещата е от 17,00 часа на терена в хотел "Корнелия Даймънд" в Белек. 

По едно полувреме ще си разделят двамата вратари - Ренан и Хорхе Броун. Всички полеви играчи също ще играят по 45 минути. Джоди Лукоки е напълно възстановен от травмата си и ще е на линия за двубоя, пише "Тема спорт". 

Ботошани заема пето място в първенството на Румъния. Тимът се раздели с двама от основните си играчи през зимата - Лауренциу Буш, който е брат на нападателя на Левски Серджиу, премина в Астра (Гюргево), а ЧФР Клуж привлече Михай Бордеану. Ръководството обаче им осигури подобаващи заместници, като взе Влад Ахим и Каталин Головка от ФКСБ, както и нападателите Мирча Аксенте от Ал-Файсали и Боян Голубович от Газ Метан. 

Втората контрола на Лудогорец е срещу украинския гранд Шахтьор (Донецк). Проверката ще се играе на 20 януари (събота) от 16,00 часа. 

Колорадо Рапидс също иска Клаудиу Кешеру

Тим от МЛС вариант пред Кешеру

Интересът към нападателя е сериозен