Лудогорец официално представи новия си вратар Кристиян Кахлина. Хърватинът идва под наем от ХНК Горица, а "орлите" могат да го откупят след края на сезона. 

"Лудогорец е най-добрият отбор в България. Работил съм с Валдас Дамбраускас девет месеца в Горица, който сега води Лудогорец и знам методите му на работа. Имахме добри резултати и чудесна комуникация. Сега имам възможността да дойда тук. След като съм в Лудогорец, съм готов да бъда титуляр, защото това е причината да пристигна. Това е добра възможност за мен да се развия и да направя крачка напред. Искам да се боря и да се доказвам в този клуб", започна стражът. 

Снимка 521138

Източник: ПФК Лудогорец

"Първо, най-важното решение при мен бе треньорът, който ми се обади. Приех веднага, защото знам неговите методи, тренировки. Може да не знам играчите, но знам какво той иска от тях. Смятам, че това е най-важното за един вратар - да вижда какво иска треньорът от него. Идвам за три месеца под наем, но ако не беше Валдас Дамбраускас, може би нямаше да подпиша. Тук съм заради неговата покана", продължи Кахлина.

Снимка 521139

Източник: ПФК Лудогорец

"Знам за българския футбол. Имам приятели, които играят тук. Гледал съм някои срещи основно заради тях, както и на Лудогорец. Не гледах мачовете с Локо (Пловдив) и ЦСКА, тъй като имах ангажименти към Горица".

"Сега подражавам на Тер-Стеген, а преди на Буфон. За мен стилът на германеца е отличителен и това е моделът, който следвам", завърши хърватинът.

Лудогорец се напълни с вратари

Лудогорец се напълни с вратари

Шестима се борят за място под рамката