Директорът на спортната администрация на Лудогорец - Георги Караманджуков сподели мнението си за тегления по-рано днес жребий за новия сезон в Първа лига. "Орлите" започват защитата на поредната си шампионска титла като гост на Ботев (Враца).

Караманджуков даде и мнението си по силно дискутираната през последните дни тема за новия договор за телевизионните права, заявявайки, че вярва, че ще се стигне до консенсус между големите клубове.

ЦСКА 1948 срещу ЦСКА още в първия кръг на новия сезон!

ЦСКА 1948 срещу ЦСКА още в първия кръг на новия сезон!

Пловдивското дерби също на старта на кампанията

"С много усилия на държавата и на всички клубове успяхме да завършим миналогодишния сезон в трудната пандемична обстановка. Изпращаме една успешна година на европейски и българско ниво за Лудогорец. Стартът е еднакъв за всички, трябва да играем срещу всички. Трябва да се подготвим добре.

Знаете, че в Европа вече се играе само по един мач в елиминационните фази, така че всичко зависи и от жребия донякъде и факторът домакинство. Пожелавам успех на всички български отбори, които участват в европейските турнири, това носи престиж и средства

Всеки каза каквото имаше да каже за новия договор за телевизионните права. Ние като клуб също сме го направили. Мисля, че между всички отбори ще се стигне до консенсус. Старият договор действа поне за още една година така или иначе".

ЦСКА отказа да приеме офертата за телевизионните права, констатира четворен конфликт на интереси

ЦСКА отказа да приеме офертата за телевизионните права, констатира четворен конфликт на интереси

"Категорично няма да подпишем този договор"